» Thinking of things, that makes me think about thoughts I have thought.

Det är mycket möjligt att mitt försök till en engelsk rubrik gick helt åt skogen.

I vilket fall som helst så har jag tänkt alldeles för mycket idag, på i princip allt och speciellt sånt man aldrig kommer hitta ett svar på. Tankar som bara gör att man blir farligt nära galen. Jag blir som helt snurrig av det som händer i skallen, är som ett stort ihop trasslat garn nystan som man försöker reda ut men det blir bara rörigt ju mer man försöker.
Jag vill inte att ni ska tycka att jag låter negativ nu, för det är inte så jag menar. Visst blir man lite knasig i bollen av alla dessa frågor man har i huvudet och det kan vara väldigt frustrerande. Jag ser dock att det finns en bra sida med att tänka på allt också. Jag tror att det kan vara bra att tänka för sig själv ibland, för att lära känna sig själv och sitt inre lite bättre? Kanske inser man att man inte bör ta livet på så stort allvar, i och med att det finns så mycket vi inte kan förstå. Bara leva, vara glad och ta allt som det kommer. Eller kanske finner någon sig själv genom att se vår värld och sig själv skapad som något fint av en högre makt. En annan kanske kommer på att han/hon är här för att göra något viktigt, att hjälpa till för att göra vår värld till den bästa som går och att ge sig själv en mening att leva för.
Det finns verkligen hur många sätt att se på sig själv och sitt liv här på jorden som helst. Jag skulle säga att det finns 6,852,858,500 miljarder (just precis nu) olika sätt och se på det. Det finns inte heller någon som har mer rätt eller fel när det kommer till hur man ska leva sitt liv. För ingen av oss vet eller kommer någonsin få reda på hur det kommer sig att vi lever och varför? Så varför klanka ner på andras sätt och leva? Det är ju faktiskt deras liv och deras val.

Nu blev det här inlägget mer seriöst än vad jag från början tänkt och kanske förstår du inte alls vad jag har skrivit. Det viktigaste är iallafall att jag tror på att det är viktigt att fundera på hur just du ser på ditt liv och din plats här, utan att fokusera på vad andra tycker. Att ta och känna efter och koncentrera dig på vad du blir lycklig av för att ditt liv ska bli det absolut bästa du kan få. Ett liv du kan se tillbaka på och känna att du har ägnat dig åt saker du velat, umgåtts med människor som fått dig att må bra och gjort saker som fått dig att bli lycklig och nöjd med dig själv.

Nu ska jag inte spåra iväg mer, ville bara skriva av mig lite :)

Sov supergott allihop! Kram!